vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm kunstlæder grå

3.425 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Den elegante 90×200 cm seng med gråt kunstlæder er designet med komfort og stil for øje. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335734251 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm kunstlæder grå, bringer en luksuriøs og komfortabel søvnoplevelse direkte til dit soveværelse. Denne elegante seng er designet til at give dig den ultimative afslapning og støtte hele natten igennem.

Det slidstærke kunstlæder af høj kvalitet tilføjer en sofistikeret touch til dit soveværelse og er let at rengøre med en fugtig klud, så du kan bevare sengens smukke udseende i mange år frem. Den indbyggede sengegavl kan justeres i højden for optimal ergonomisk støtte, mens du læser eller ser TV i sengen.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, får du en høj kvalitet og holdbarhed, der sikrer, at du får den nødvendige støtte og komfort til en god nats søvn. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk øger sovekomforten og beskytter madrassen for længere levetid. Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual til nem montering og vil være en smuk og funktionel tilføjelse til ethvert soveværelse.

Forkæl dig selv med den ultimative søvnoplevelse med vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm kunstlæder grå og oplev et paradis af komfort og stil hver nat.

Scroll to Top