vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm kunstlæder grå

3.317 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen i grå kunstlæder. Stilfuld design og fremragende kvalitet – din bedste søvn nogensinde.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335734257 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg for dig, der værdsætter en god nattesøvn og maksimal komfort. Med sit stilfulde design og slidstærke kunstlæderkonstruktion i smuk grå farve tilføjer denne seng elegance og luksus til ethvert soveværelse.

Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden efter dine behov og giver fremragende støtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet, lang holdbarhed og optimal tilpasning til din krop. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten.

Med en mellemhård støtte og en hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig, garanterer denne kontinentalseng den perfekte balance mellem komfort og stabilitet. Perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Sengen kommer med en brugervenlig manual, så du nemt kan samle den derhjemme uden besvær. Det er den ideelle løsning til dig, der ønsker en seng af høj kvalitet, elegant design og overlegen komfort. Skab dit eget luksuriøse soveværelse med denne skønne kontinentalseng fra vidaXL og oplev den bedste søvn i dit liv hver eneste nat.

Scroll to Top