vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl mørkeblå

3.053 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl mørkeblå. Opnå ultimativ komfort og stil i soveværelset. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335735208 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl mørkeblå, Pris: 3095.00, Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL er en sand perle inden for sovekomfort. Lad dig forkæle af blødheden og luksusen af fløjl, der indhyller sengen i en aura af elegance. Fløjl er ikke kun behageligt at røre ved, det tilføjer også en sofistikeret touch til ethvert soveværelse.

En af sengens mest praktiske funktioner er dens justerbare sengegavl, som lader dig tilpasse højden efter dine behov. Uanset om du ønsker ekstra støtte til at sidde op i sengen og læse en god bog eller se en spændende film, eller blot foretrækker en smuk sengegavl som et ornament i rummet, så er mulighederne mange.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres holdbarhed og komfort. Disse fjedre arbejder individuelt for at give støtte, hvor du har brug for det, og reducerer støj og forstyrrelser, når du bevæger dig i sengen. Madrassen kombinerer mellemhård støtte med uovertruffen komfort, hvilket gør den ideel for dem, der sover på maven eller foretrækker en fastere liggeposition.

Topmadrassen, som fuldender sengens komfortniveau, er designet med et hudvenligt stofbetræk og fyldt med blødt skum, der giver ekstra blødhed og støtte. Den er let at rengøre og beskytter madrassen mod slid, samtidig med at den forlænger levetiden på din seng.

Med en seng der ikke alene føles fantastisk at ligge i, men også tiltaler øjet med sit elegante design i mørkeblå fløjl, er denne kontinentalseng fra vidaXL et perfekt valg for enhver, der ønsker en god nats søvn i luksuriøse omgivelser. Vælg kvalitet, vælg komfort, vælg vidaXL kontinentalsengen med madras.

Scroll to Top