vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof mørkebrun

4.603 kr.

Optimer din nattesøvn med vores elegante kontinentalseng fra vidaXL. Med en luksuriøs madras og stilfuldt design er komfort og kvalitet i højsædet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335731882 Kategori:

Oplev den ultimative søvnkomfort med vidaXL kontinentalsengen med en madras på 140×190 cm i en smuk mørkebrun farve. Denne luksuriøse seng vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære. Med sit stilfulde design og slidstærke stof er denne kontinentalseng ikke kun en fryd for øjet, men også en investering i din søvnkvalitet.

Den medfølgende sengegavl kan nemt justeres i højden, så du kan tilpasse den til din foretrukne siddestilling, når du læser eller ser tv i sengen. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre vil du opleve en unik støtte og komfort, der tilpasser sig til din krop og absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret søvn.

Den mellemhårde støtte i madrassen giver dig den perfekte balance mellem stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Den hudvenlige topmadras tilføjer ekstra blødhed og beskyttelse mod slid.

Med en sengelængde på 193 cm, bredde på 147 cm og en totalhøjde på 118/128 cm vil denne kontinentalseng give dig den plads og komfort, du fortjener. Kombinationen af stof, massivt træ og pocketfjedre garanterer lang holdbarhed og en luksuriøs følelse, hver gang du lægger dig til hvile.

Oplev en dybere og mere afslappende søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen. Skab dit eget private tilflugtssted med denne elegante og komfortable seng, der vil give dig en god nats søvn og energi til en ny dag. Slap af, drøm stort og lad denne kontinentalseng være rammen om dine bedste søvnminder.

Scroll to Top