vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof blå

5.086 kr.

Få din bedste søvn nogensinde med vores luksuriøse kontinentalseng i blødt blåt stof. Eksklusivt design og optimal komfort – en drøm i din egen seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335731947 Kategori:

Denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 160×200 cm vil revolutionere din søvnoplevelse og give dig den ultimative komfort og afslapning hver nat. Lad dig forkæle med en perfekt blanding af stil, funktionalitet og luksus med denne elegante kontinentalseng.

Sengen er designet med et slidstærkt stof i en smuk blå farve, der giver et enkelt og rent udtryk. Stoffet er både åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer langvarig glæde og komfort. Den justerbare sengegavl giver ikke kun en elegant finish, men sikrer også fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasens pocketfjedre er kendt for deres høje kvalitet og bidrager til en fantastisk støtte og tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket giver en rolig og uforstyrret søvn. Den mellemhårde støtte af madrassen giver stabilitet og den rette fasthed, som er ideel for dem, der sover på maven.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket giver en ekstra lag af komfort og beskyttelse. Det slidstærke stofbetræk sikrer, at topmadrassen holder i mange år fremover. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet.

Med en sengeramme i stof og massivt lærketræ samt en solid konstruktion, er denne kontinentalseng designet til langvarig brug. Pakken indeholder alt, hvad du behøver for at samle sengen nemt og hurtigt.

Opgrader din søvnoplevelse i dag med denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras. Få den ultimative kombination af stil, komfort og kvalitet til dit soveværelse og nyd vidunderlige nætter fyldt med drømmeland.

Scroll to Top