vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof sort

5.430 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores luksuriøse kontinentalseng i elegant sort stof. Gør din søvnoplevelse til en drøm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335731974 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 180×200 cm i elegant sort stof kombinerer stil, komfort og funktionalitet på en perfekt måde. Med fokus på detaljer og kvalitet giver denne seng dig den ultimative soveoplevelse, som du fortjener.

Sengens slidstærke stof i sort giver et enkelt og rent look, samtidig med at det er åndbart og behageligt. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, hvilket giver fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv. Den indbyggede madras med pocketfjedre tilbyder en høj kvalitet, stor tilpasningsevne og effektiv støjabsorbering, så du kan nyde en uforstyrret nattesøvn.

Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Topmadrassen i hudvenligt stofbetræk tilføjer yderligere blødhed og komfort til din soveoplevelse.

Sengen er lavet af robuste materialer som massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, mens madrassen og topmadrassen begge er i 100 % polyesterstof med fyld af pocketfjedre og skum. Den fulde pakke inkluderer sengeramme, sengegavl, madras og topmadras for en komplet og luksuriøs soveløsning.

Med denne vidaXL kontinentalseng med madras investerer du ikke kun i en seng, men i en sund og behagelig søvnkvalitet, som kan forbedre din livskvalitet betydeligt. Skab dit eget personlige soveparadis med denne elegante og komfortable kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top