vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkegrå

2.907 kr.

Få en god nattesøvn på vores luksuriøse kontinentalseng. Den stilfulde mørkegrå farve og komfortable madras giver dig den ultimative søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335732012 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionen 80×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en himmelsk søvnoplevelse. Med sit stilrene og elegante design passer denne seng perfekt ind i enhver moderne indretning og skaber en følelse af luksus og velvære i dit soveværelse.

Sengens slidstærke stof i en smuk mørkegrå farve tilføjer et touch af elegance og raffinement til rummet, samtidig med at det er åndbart og behageligt mod huden. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din komfort og støtte, mens du nyder en god bog eller ser dine yndlingsfilm i sengen.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som sikrer en optimal støtte og tilpasning til din krop. Med en mellemhård fasthed er denne madras ideel for dig, der foretrækker at sove på maven og har brug for ekstra stabilitet og komfort. Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer en ekstra lag af blødhed og beskyttelse for en endnu mere behagelig søvnoplevelse.

Bemærk, at af hensyn til hygiejne og kvalitetssikring kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Dog er du garanteret et produkt af høj kvalitet og en god nats søvn med denne kontinentalseng fra vidaXL.

Forkæl dig selv med den ultimative søvnkomfort og oplev, hvordan denne kontinentalseng vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære. Med en nem montering og alt hvad du behøver inkluderet i pakken, kan du se frem til at nyde drømmeland i denne fantastiske kontinentalseng. Gør din søvnoplevelse til noget særligt med vidaXL kontinentalsengen.

Scroll to Top