vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof lysegrå

2.939 kr.

Lad dine nætter blive til luksuriøse oaser med vores elegante kontinentalseng. Ultra komfortabel madras og stilfuldt stofdesign i lysegrå. Energimæssigt.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335732042 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×190 cm er det ultimative valg for dig, der prioriterer en god nattesøvn og ønsker maksimal komfort. Denne kontinentalseng kombinerer stilfuldt design med enestående funktioner, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære.

Sengen er designet med et slidstærkt stof i en smuk lysegrå farve, som tilføjer et elegant touch til enhver indretning. Stoffet er ikke kun æstetisk tiltalende, men det er også åndbart og yderst holdbart, hvilket sikrer langvarig glæde af sengen.

En af de fantastiske funktioner ved denne kontinentalseng er dens justerbare sengegavl, der kan tilpasses i højden efter behov. Sengegavlen giver fremragende rygstøtte, hvilket gør det behageligt at læne sig tilbage og slappe af i sengen, mens du læser en bog eller ser fjernsyn.

Madrasen på sengen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evnen til at tilpasse sig kroppens form. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket giver en rolig og uforstyrret søvnoplevelse. Madrassen har en mellemhård støtte, der sikrer stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Den medfølgende topmadras er hudvenlig og blød, hvilket sikrer en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din madras. Denne topmadras er designet til at øge holdbarheden af din madras og sikre en behagelig søvnoplevelse hver nat.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Du vil modtage en brugervenlig manual til nem montering af sengen.

Skab dit eget luksuriøse soveværelse med denne elegante vidaXL kontinentalseng og oplev en ægte følelse af velvære hver gang, du ligger dig til at sove. Din søvn er vigtig, så sørg for at investere i komfort og kvalitet med denne fantastiske seng.

Scroll to Top