vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof cremefarvet

3.292 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng. Komfort og stil forenes i denne elegante 90×190 cm seng med cremefarvet stof – en drøm at vågne op i. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335732047 Kategori:

Denne elegante kontinentalseng fra vidaXL er ikke bare et sted at sove, det er et sted at drømme stort og hvile dybt. Med sit luksuriøse design og funktionelle egenskaber er denne seng det ultimative valg for enhver, der værdsætter kvalitet og komfort.

Sengens stof i en smuk cremefarve giver et tidløst og raffineret udtryk, der passer perfekt ind i enhver soveværelsesindretning. Stoffet er ikke kun stilfuldt, det er også åndbart og slidstærkt, så du kan nyde en behagelig nattesøvn i mange år fremover.

En af de standout-funktioner ved denne kontinentalseng er den justerbare sengegavl, der giver dig mulighed for at tilpasse højden for optimal støtte. Uanset om du foretrækker at læse en bog eller se fjernsyn i sengen, kan du nemt justere sengegavlen til den perfekte position for din komfort.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din kropsform og absorberer støj og bevægelser for uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker en fastere liggeflade uden at gå på kompromis med komforten.

Den hudvenlige topmadras giver en ekstra lag af blødhed og beskyttelse mod slid, så din seng forbliver i topstand i lang tid. Du kan være sikker på, at hver detalje er omhyggeligt udformet for at give dig den bedste søvnoplevelse.

Med denne kontinentalseng fra vidaXL får du ikke kun et sted at sove, du får et møbel, der oser af luksus og velvære. Lad dig forkæle med en god nattesøvn hver nat og vågn op frisk og veludhvilet til en ny dag fyldt med muligheder og drømme. Gør din søvnoplevelse til noget særligt med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top