vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof blå

3.309 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i blød blå stof. Tilbyder en perfekt balance mellem stil og komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335732048 Kategori:

Den vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×190 cm i en skøn blå farve er det ultimative valg til din næste opgradering af soveværelset. Forestil dig en seng, der ikke kun oser af stil og elegance, men som også tilbyder en uovertruffen komfort og støtte, der vil transformere dine nætter til ren luksus.

Denne kontinentalseng er skabt med fokus på både design og funktionalitet. Det slidstærke stof, lavet af 100 % polyester, skaber en elegant og tidløs look i dit soveværelse. Stoffet er ikke kun åndbart, men også slidstærkt, hvilket sikrer, at sengen vil holde i mange år fremover.

En af de vigtigste elementer i enhver seng er madrassen, og denne kontinentalseng skuffer bestemt ikke. Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres exceptionelle kvalitet og evne til at tilpasse sig kroppens form. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket sikrer en uforstyrret nattesøvn. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver optimal stabilitet og komfort, ideel for dem, der foretrækker at sove på maven.

For at fuldende din søvnoplevelse med stil og komfort medfølger en blød og hudvenlig topmadras med stofbetræk lavet af 100 % polyester. Denne topmadras tilføjer en ekstra lag af luksus til din søvn og sikrer en behagelig overflade at hvile på hele natten.

Konstrueret af massivt lærketræ og krydsfiner, er sengerammen både holdbar og stabil, mens den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddestilling, når du læser eller ser tv i sengen. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet.

Med denne vidaXL kontinentalseng med madras får du ikke bare en seng, du får en komplet søvnoplevelse i en stilfuld og funktionel indpakning. Så lad drømmene flyde frit og sov som en konge hver nat med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top