vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof lysegrå

2.930 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i stilfuldt lysegrå stof. Perfekt kombination af komfort og elegance. Besøg os nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335732073 Kategori:

Denne luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 90×200 cm er den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet. Tag din søvnoplevelse til nye højder med denne elegante seng, der giver dig en drømmende god nattesøvn hver eneste nat.

Sengens stilfulde lysegrå stofbetræk tilføjer et moderne touch til ethvert soveværelse og skaber en beroligende atmosfære. Det slidstærke materiale er ikke kun smukt, men også åndbart, hvilket sikrer en behagelig temperatur hele natten. Med en justerbar sengegavl kan du nemt tilpasse din seng til den optimale højde, der passer til dine behov – perfekt til at give støtte, når du sidder op og slapper af.

Denne kontinentalseng leveres med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og sovestilling og giver maksimal støtte og komfort. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel for dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker en stabil og behagelig liggeoplevelse hele natten.

Topmadrassen, der er betrækket med hudvenligt stof, tilføjer en ekstra lag af blødhed og komfort, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen. Med fokus på detaljer og kvalitet garanterer denne kontinentalseng en god nats søvn, hver eneste gang.

Tag din søvn til det næste niveau med denne vidaXL kontinentalseng med madras og oplev den ultimative kombination af luksus, komfort og elegance i dit eget soveværelse. Lad drømmene føre dig til en dyb og helende søvnoplevelse, som kun denne seng kan levere. Giv dig selv tilladelsen til at nyde dit eget lille stykke himmel på jorden med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top