vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof mørkegrå

2.981 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen. Med en moderne mørkegrå farve og en luksuriøs madras vil du vågne op frisk og veludhvilet hver dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335732074 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg for en god nattesøvn og maksimal afslapning. Sengen er designet med et slidstærkt mørkegråt stof, som både ser elegant ud og er åndbart. Sengegavlens højde kan justeres efter behov, og den giver fremragende støtte, når du sidder i sengen og læser eller ser tv.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser. Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker en god balance mellem fasthed og komfort.

Topmadrassen er hudvenlig og blød med et slidstærkt stofbetræk, der sikrer ekstra komfort og beskyttelse. Sengen leveres med en brugermanual for nem montering, og pakken indeholder alt hvad du behøver for at opgradere din søvnoplevelse.

Mål: Seng – 203 x 93 x 118/128 cm (L x B x H), Madras – 90 x 200 x 20 cm (B x L x H), Topmadras – 90 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Med denne kontinentalseng fra vidaXL kan du se frem til en fantastisk nattesøvn i luksuriøse omgivelser. Investér i din søvnkvalitet i dag og mærk forskellen med denne komfortable og stilfulde seng.

Scroll to Top