vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof sort

2.930 kr.

Få den bedste søvn med vores luksuriøse kontinentalseng i elegant sort stof. 90×200 cm. Oplev komfort og kvalitet hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335732075 Kategori:

Denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×200 cm i elegant sort stof er skabt til at give dig den ultimative søvnoplevelse. Med en kombination af stilfuldt design, komfort og holdbarhed er denne seng det ideelle valg til dit soveværelse.

Sengens slidstærke stof i sort har et rent og enkelt udseende, der passer perfekt ind i enhver indretning. Stoffet er ikke kun åndbart, men også ekstremt holdbart, hvilket sikrer, at din seng ser flot ud i mange år fremover.

Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at give dig den bedste rygstøtte, uanset om du læser en bog eller ser tv i sengen. Med denne ekstra støtte kan du nyde maksimal komfort og afslapning, mens du bruger sengen til andre aktiviteter end blot at sove.

Madrasen på 90×200 cm er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evne til at absorbere støj og stød. Dette giver dig en behagelig og fredelig søvnoplevelse uden forstyrrelser. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver dig den rette balance mellem stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til mavesovende.

Topmadrassen, med sit hudvenlige stofbetræk og bløde fyld af skum, tilføjer ekstra komfortlag til din nattesøvn. Den beskytter desuden din madras og forlænger dens levetid.

Med en vidaXL kontinentalseng med madras får du ikke kun en god nats søvn, men også et stilfuldt og funktionelt møbel til dit soveværelse. Medfølgende brugermanual gør monteringen let og problemfri, så du hurtigt kan nyde alle fordelene ved denne fantastiske seng.

Investér i din søvnkvalitet og stil med dette elegante og komfortable kontinentalsengssæt fra vidaXL. Gør din søvn til en luksuriøs oplevelse og tag det første skridt mod at skabe dit drømmesoveværelse med denne pragtfulde kontinentalseng med madras.

Scroll to Top