vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof gråbrun

3.434 kr.

Oplev den ultimative komfort med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i elegant gråbrun stof. Perfekt til dig, der ønsker en god nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335732108 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof gråbrun, Pris: 3446.00. Drømmer du om en god nats søvn i en seng, der kan tilbyde både komfort og stil? Så er denne kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg for dig. Den smukke gråbrune farve og det enkle design vil tilføje elegance til ethvert soveværelse.

Stoffet på sengen er ikke kun slidstærkt, men også åndbart, hvilket sikrer optimal komfort hele natten. Den justerbare sengegavl giver ikke kun støtte til din ryg, men tilføjer også en ekstra dimension af hygge til rummet.

Den medfølgende madras med pocketfjedre sikrer en behagelig og støttende søvnoplevelse. Pocketfjedrene er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig kroppens form, hvilket reducerer eventuelle støj og forstyrrelser, når du drejer dig om natten.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Den hudvenlige topmadras tilføjer ekstra blødhed og beskyttelse, hvilket sikrer en behagelig og hygiejnisk søvnoplevelse.

Så invester i din søvnkvalitet og stil med denne vidaXL kontinentalseng. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning. Embrace the comfort and elegance of this beautiful bed and experience a night of luxurious sleep like never before.

Scroll to Top