vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof blå

3.306 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. En blød og stilfuld tilføjelse til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335732110 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng med en blød madras i en smuk blå farve er det ultimative valg for dig, der ønsker en luksuriøs og behagelig søvnoplevelse hver nat. Den elegante seng er designet med et slidstærkt stof, der ikke kun giver et sofistikeret udseende, men også sikrer åndbarhed og langvarig holdbarhed.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden, hvilket giver dig mulighed for at finde den perfekte position til at støtte din ryg, mens du læser en bog eller ser dine foretrukne tv-serier. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret søvn.

Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker ekstra stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og blød, hvilket sikrer, at din nattesøvn er så behagelig som muligt.

Udover den usammenlignelige komfort og støtte, tilbyder denne kontinentalseng også en stilfuld blå farve, der vil tilføje en ekstra dimension til dit soveværelse. Med dimensionerne 203 x 103 x 118/128 cm (L x B x H) er denne seng perfekt til en enkelt person og passer nemt ind i de fleste soveværelser.

Hver detalje af denne kontinentalseng er designet med din komfort og velvære for øje. Så gå ikke glip af chancen for at forvandle dit soveværelse til en oase af ro og afslapning med denne smukke kontinentalseng med en blød blå madras. Din drømmesøvn venter lige foran dig – tag det første skridt mod en bedre søvn i dag.

Scroll to Top