vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof sort

4.459 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Moderne design, komfortabelt polstring og en perfekt pasform til enhver sovestilling.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335732904 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof sort

Drøm dig væk til en verden af himmelsk komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×190 cm. Denne luksuriøse seng er skabt til at give dig den bedste nattesøvn, du nogensinde har drømt om.

Med et stilrent design i sort stof er denne kontinentalseng ikke blot et smukt møbel, men også en investering i din søvn og velvære. Det åndbare stof og den slidstærke konstruktion sikrer, at sengen holder i mange år fremover, uden at gå på kompromis med stil eller komfort.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Den giver ikke kun en elegant finish, men også optimal støtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en bog eller se din yndlingsserie.

Den medfølgende madras med pocketfjedre er en sand drøm at sove på. De individuelle pocketfjedre tilpasser sig din krop perfekt og absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret nattesøvn hver eneste nat. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, ideal for dem, der foretrækker at sove på maven, og sikrer en god nats hvile uden at gå på kompromis med komfort.

Topmadrassen, dækket af blødt og hudvenligt stof, tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din seng. Den er let at vedligeholde og sikrer en behagelig overflade at sove på hver nat.

Med denne vidaXL kontinentalseng får du ikke blot et møbel, men et helt soveunivers. Sengen leveres med alt, hvad du behøver for at komme i gang, og en brugervenlig manual gør monteringen let og problemfri.

Gør drømmen om den perfekte seng til virkelighed med vidaXL kontinentalsengen med madras i sort stof. En investering i din søvn og velvære, der vil give dig nætter fyldt med ro og komfort.

Scroll to Top