vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof cremefarvet

4.623 kr.

Få en himmelsk søvnoplevelse med vores komfortable og stilfulde kontinentalseng. Tilbyder ultimativ komfort og elegance til din søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335732930 Kategori:

Denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Med sit elegante design og luksuriøse materialer tilbyder denne seng den ultimative søvnoplevelse, der vil forbedre dit velvære og give dig en god nats søvn hver gang.

Sengens slidstærke stof i en smuk cremefarve tilføjer et touch af elegance til ethvert rum og er ikke kun en fryd for øjet, men også behagelig at røre ved. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddeposition, så du kan nyde en bog eller se din yndlingsserie i optimal komfort.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du være sikker på en støttende og behagelig søvn. Disse pocketfjedre absorberer bevægelse og støj, hvilket giver dig ro og fred hele natten. Madrassen har en mellemfast støtte, der er ideel til dem, der sover på maven, og sikrer en stabil og behagelig søvnoplevelse.

Den medfølgende topmadras er beklædt med en hudvenlig stoftop, der føles blød mod din hud og tilføjer en ekstra lag af komfort til din søvn. Med sin praktiske størrelse på 140×190 cm passer denne kontinentalseng perfekt til de fleste soveværelser og sikrer, at du får en god nats søvn hver gang.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Med denne kontinentalseng fra vidaXL får du ikke kun en kvalitets seng, men også en investering i din søvn og velvære. Gør dig klar til en fantastisk søvnoplevelse hver nat med denne luksuriøse kontinentalseng. Elegance og komfort venter på dig.

Scroll to Top