vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof sort

4.521 kr.

Få den bedste søvn nogensinde med vores luksuriøse kontinentalseng med en blød madras og stilfuldt design. Oplev komfort og stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335732935 Kategori:

Oplev en drømmelignende søvnoplevelse med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×200 cm i en smuk sort stofbeklædning. Denne seng er designet til at give dig ultimativ komfort og støtte, mens du hviler og genoplader din krop og sind. Det slidstærke stof, der dækker sengen, har en elegant og ren æstetik, samtidig med at det er åndbart og holdbart, så du kan nyde sengen i mange år fremover.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden for at passe til dine personlige præferencer og give optimal støtte til din ryg, når du læser eller ser tv i sengen. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres fremragende kvalitet og holdbarhed, kan du være sikker på en støjsvag og støttefuld søvnoplevelse hver nat. Pocketfjedrene absorberer effektivt bevægelse og tryk, hvilket betyder, at du og din partner kan sove uforstyrret hele natten.

Madrasen på denne kontinentalseng tilbyder en mellemhård støtte, der giver fremragende stabilitet og komfort til dem, der foretrækker at sove på maven. Den medfølgende topmadras har et hudvenligt betræk, der føles blødt og behageligt mod din hud for ekstra luksus og hygge. Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual for nem montering, så du hurtigt kan komme til at nyde din nye seng.

Giv dig selv den ultimative forkælelse og invester i din søvnkvalitet med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Dette er ikke bare en seng – det er et sted at hvile, genoplade og drømme store drømme. Tag det første skridt mod en bedre søvn i nat med denne luksuriøse og stilfulde kontinentalseng, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og afslapning.

Scroll to Top