vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof mørkegrå

4.943 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen. Luksuriøs komfort og elegant design i en lækker mørkegrå nuance. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335732965 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL er den ultimative løsning for en god nats søvn og maksimal afslapning. Med sit stilfulde og slidstærke mørkegrå stof er denne seng både funktionel og æstetisk tiltalende.

En af de bedste funktioner ved denne kontinentalseng er den justerbare sengegavl, som giver dig mulighed for at tilpasse den til din foretrukne siddestilling. Uanset om du læser en bog, ser fjernsyn eller arbejder på din computer, vil den justerbare sengegavl sikre dig den optimale komfort og støtte.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet, som sikrer en behagelig søvnoplevelse. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket reducerer forstyrrelser og giver dig en uforstyrret nats søvn. Madrassen har en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at beskytte madrassen og øge komforten følger der også en hudvenlig topmadras med. Den bløde topmadras er både behagelig og slidstærk og sikrer en ekstra lag af luksus til din soveoplevelse.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen enkel og problemfri. Med en sengeramme af massivt lærketræ og krydsfiner samt en solid konstruktion i træ, er denne seng ikke kun elegant, men også holdbar og langtidsholdbar.

Forkæl dig selv med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL, der vil transformere dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Lad denne seng hjælpe dig med at opnå den gode nats søvn, du fortjener. Optimer dit søvnmiljø med denne elegante og funktionelle kontinentalseng, og nyd godt af den ultimative kombination af komfort og stil.

Scroll to Top