vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof blå

4.913 kr.

Få en god nats søvn på vores luksuriøse kontinentalseng med blød madras i elegant blå stof. Oplev komfort og stil i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335732970 Kategori:

Med den elegante og stilfulde vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm i blå stof kan du se frem til en uovertruffen søvnoplevelse i luksuriøse omgivelser. Denne kontinentalseng er det ultimative valg for dig, der sætter komfort, kvalitet og design i højsædet.

Sengens slidstærke stof i en smuk blå farve skaber en behagelig atmosfære i soveværelset og tilføjer et strejf af elegance. Stoffet er ikke blot æstetisk tiltalende, det er også åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer langvarig glæde og komfort.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at imødekomme dine individuelle behov og give optimal støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Denne funktion gør sengen både funktionel og komfortabel.

Madrasens pocketfjedre er kendt for deres enestående kvalitet og evne til at tilpasse sig kroppens form, hvilket sikrer en behagelig liggeposition og en dyb og afslappende søvn. Den mellemhårde støtte giver dig den rette fasthed og stabilitet, så du kan vågne op veludhvilet og klar til en ny dag.

Topmadrassen med en hudvenlig og blød betræk sørger for ekstra komfort og beskyttelse af din madras. Det slidstærke stof gør topmadrassen lækker at ligge på og nem at vedligeholde, så du kan nyde den optimale komfort i lang tid fremover.

Nyd en god nattesøvn og vågn op veludhvilet og klar til dagen med vidaXL kontinentalsengen med madras 160×200 cm i blå stof. Dette eksklusive møbel vil ikke blot forbedre din søvnkvalitet, det vil også tilføre dit soveværelse en sofistikeret og stilfuld atmosfære. Giv dig selv den ultimative luksus med denne fantastiske kontinentalseng og lad dine drømme føre dig til en verden af komfort og velvære.

Scroll to Top