vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkebrun

5.087 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vidaXL kontinentalseng. Luksuriøs komfort i elegant design og høj kvalitet. Gør din drøm til virkelighed.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335732998 Kategori:

Denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nattesøvn og en ekstraordinær søvnoplevelse. Lad dig forføre af denne luksuriøse seng, der kombinerer komfort og stil på en helt unik måde.

Det slidstærke stof, der pryder denne seng, giver ikke kun et elegant udseende, men er også åndbart og nemt at rengøre. Du vil elske den justerbare sengegavl, der giver dig den perfekte støtte, når du vil sidde op og nyde en god bog eller se din yndlingsserie.

Med en madras udstyret med individuelle pocketfjedre kan du være sikker på en høj kvalitet og en skræddersyet støtte. Fjedrene absorberer støj og bevægelser, så du og din partner kan nyde en uforstyrret søvn hele natten.

Madrasens mellemhårde støtte vil omfavne din krop, og den hudvenlige topmadras tilføjer ekstra komfort og blødhed til din søvnoplevelse. Denne kontinentalseng er designet til at give dig den optimale søvnoplevelse uden at gå på kompromis med kvalitet og holdbarhed.

Med en sammensætning af materialer af høj kvalitet som polyester, massivt lærketræ og pocketfjedre kan du være sikker på, at denne kontinentalseng vil følge dig i mange år fremover. Den medfølgende brugermanual sikrer nem og hurtig montering, så du kan glæde dig over din nye seng på ingen tid.

Forkæl dig selv med den luksus og komfort, som denne vidaXL kontinentalseng med madras tilbyder. En investering i din søvnkvalitet og velvære, som du ikke vil fortryde. Oplev den ultimative søvnoplevelse i din egen oase af komfort og stil.

Scroll to Top