vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl mørkeblå

5.071 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng i fløjlsmørkeblå. Perfekt til at give din soveværelse en sofistikeret og elegant opgradering.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335735313 Kategori:

Den fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 180×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nattesøvn og maksimal komfort. Sengen er ikke bare et praktisk møbelstykke, men også en luksuriøs oase i dit soveværelse.

Sengens bløde fløjlsmateriale er en fryd for sanserne og indbyder til ren afslapning. Fløjl er ikke kun utroligt blødt at røre ved, det tilfører også en følelse af luksus og elegance til rummet. Med sin dybe mørkeblå farve skaber denne seng en aura af ro og elegance i rummet.

Sengegavlen på denne kontinentalseng er ikke bare en dekorativ detalje, den er også yderst praktisk. Du kan justere sengegavlens højde efter behov, hvilket giver dig mulighed for at finde den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer optimal støtte og komfort. Disse pocketfjedre er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne, hvilket sikrer dig en god nattesøvn, uanset hvilken sovestilling du foretrækker.

Den mellemhårde støtte i madrassen giver dig den perfekte kombination af stabilitet og komfort. Dette gør madrassen ideel for dem, der foretrækker at sove på maven, da den sikrer, at din krop holdes i en naturlig og afslappet position hele natten.

Topmadrassen på denne kontinentalseng har et hudvenligt stofbetræk, der føles blødt mod huden og sikrer dig en behagelig søvnoplevelse hver nat. Med en tykkelse på 5 cm tilføjer topmadrassen en ekstra lag af komfort og støtte til din søvn.

Den vidaXL kontinentalseng leveres med en omfattende brugermanual, der gør monteringen hurtig og nem. Pakken indeholder alt, hvad du har brug for, herunder sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Forkæl dig selv med denne luksuriøse kontinentalseng og oplev den bedste søvn i dit liv hver eneste nat.

Scroll to Top