vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof mørkebrun

3.385 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Komplet med madras og stilfuldt design i mørkebrun stof.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335730789 Kategori:

Dyk ned i en verden af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×200 cm. Denne smukke seng er designet til at give dig den bedste nattesøvn i dit liv og tilbyder en kombination af stil, holdbarhed og overlegen komfort.

Sengens stof i en smuk mørkebrun farve tilføjer et touch af elegance til ethvert soveværelse. Det åndbare og slidstærke stof sikrer, at din seng forbliver frisk og smuk i mange år fremover. Med den justerbare sengegavl kan du tilpasse din siddestilling for optimal komfort, når du ønsker at læse en god bog eller se din yndlingsfilm.

Under sengens stilfulde ydre finder du en madras med pocketfjedre, der sikrer en jævn og støttende søvnoplevelse. De individuelle pocketfjedre tilpasser sig din krop perfekt og absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig en uforstyrret nattesøvn. Den mellemhårde støtte i madrassen sikrer også, at din ryg holdes i en behagelig position hele natten.

For at fuldende din søvnoplevelse kommer sengen også med en hudvenlig topmadras, der tilføjer en ekstra lag af luksus og komfort. Den bløde og behagelige topmadras er det perfekte sted at synke ned efter en lang dag.

Vi ved, at din tid er værdifuld, og derfor leveres denne kontinentalseng med en brugervenlig manual til nem montering. Så du kan hurtigt og nemt nyde din nye drømmeseng.

Udlev dine drømme om en luksuriøs og komfortabel søvn med vidaXL kontinentalsengen med madras. Tag det første skridt mod en bedre søvnoplevelse i dag.

Scroll to Top