vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof cremefarvet

5.625 kr.

Forkæl dig selv med komfort og stil med vores luksuriøse kontinentalseng i cremefarvet stof. Få den bedste søvnoplevelse i stor stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335730985 Kategori:

Den vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm i en elegant stof cremefarve er en drøm af en seng, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Denne luksuriøse seng er skabt til at give dig den bedst mulige nattesøvn, og med dens opgraderede funktioner og unikke design vil du føle dig som om, at du svæver på en sky hver eneste nat.

Sengens slidstærke stof i en smuk cremefarve bringer en følelse af ro og elegance til dit rum. Stoffet er ikke kun æstetisk tiltalende, men det er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer, at din seng vil holde i mange år fremover. Sengegavlen på denne kontinentalseng er ikke kun praktisk, men den tilføjer også et strejf af raffinement til hele sengens udseende. Du kan justere sengegavlen i højden for at få den optimale rygstøtte, når du slapper af i sengen med en god bog eller nyder din yndlingsserie.

Madrasen på denne kontinentalseng er en sand fornøjelse for din krop. Med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne, vil du opleve en sublim støtte og komfort hver eneste nat. Pocketfjedrene absorberer støj og stød og sørger for, at du får en uforstyrret søvn gennem hele natten. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der sover på maven, og den sikrer en stabilitet og komfort, som du vil elske.

Topmadrassen på denne kontinentalseng er ikke kun blød og behagelig, men den er også hudvenlig og skabt til at give dig den ultimative soveoplevelse. Med sin slidstærke stofbetræk og skumfyld vil topmadrassen føles som en blid omfavnelse, der får dig til at falde i søvn på ingen tid. Denne seng kommer med alt, hvad du behøver for at montere den nemt og hurtigt, så du kan gå i seng med det samme og drømme sødt i din nye livsstilsopgradering. Gør din søvnoplevelse til noget særligt med vidaXL kontinentalsengen med madras.

Scroll to Top