vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof blå

5.087 kr.

Oplev den ultimative komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Kvalitetsdesign og lækker blå farve, perfekt til din næste gode nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335733001 Kategori:

Indlev dig i den ultimative søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen i blå stof, der måler 180×200 cm. Denne luksuriøse seng er skabt til at give dig den bedste søvn i dit liv. Sengens stof er ikke kun smukt, men også åndbart og utroligt slidstærkt. Du vil elske at tilbringe tid i sengen, takket være den justerbare sengegavl, der sikrer optimal støtte, mens du læser eller ser tv.

Under sengens ydre skønhed gemmer sig en topkvalitetsmadras med pocketfjedre. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten. Madrassen byder også på en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Med denne madras vil du vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Men det bliver endnu bedre. vidaXL kontinentalsengen leveres med en hudvenlig topmadras, der skaber en ekstra lag af komfort og beskyttelse. Alt er tænkt på for at sikre, at du får den bedst mulige søvnoplevelse.

Sengen leveres med en brugervenlig manual, så du nemt kan samle den derhjemme. Bemærk dog, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Livet er for kort til dårlig søvn. Gør dig selv den tjeneste at investere i en vidaXL kontinentalseng og vær klar til at opleve drømmeland som aldrig før. Din søvn er vigtig, så gør den til en prioritet med denne fantastiske seng.

Scroll to Top