vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof lysegrå

5.200 kr.

Sov som en konge på vores luksuriøse kontinentalseng i stof lysegrå. Oplev uovertruffen komfort og god søvnkvalitet hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335733003 Kategori:

Denne luksuriøse kontinentalseng med madras i størrelsen 200×200 cm er den ultimative seng til at skabe en oase af ro og komfort i dit soveværelse. Med sit elegante design og højkvalitetsmaterialer er denne seng et perfekt valg for dem, der søger den ultimative søvnoplevelse.

Denne kontinentalseng er betrukket med et slidstærkt stof i en smuk lysegrå farve, som både tilføjer et stilfuldt look til rummet og sikrer åndbarhed og lang holdbarhed. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for optimal rygstøtte, uanset om du vil læse en bog eller se tv i sengen.

Madrasen, som er udstyret med pocketfjedre, er kendt for sin høje kvalitet og tilpasningsevne. Fjedrene absorberer støj og stød, hvilket minimerer forstyrrelser og sikrer en uforstyrret nattesøvn. Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker stabilitet og komfort.

Topmadrassen er beklædt med et blødt og hudvenligt stof, der tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Den er let at rengøre og vedligeholde.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual til nem montering og består af en sengeramme, sengegavl, to madrasser og en topmadras. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet.

Med mål på 203 x 203 x 118/128 cm for sengen, 100 x 200 x 20 cm for hver madras og 200 x 200 x 5 cm for topmadrassen, er denne kontinentalseng det ideelle valg for dig, der ønsker en sofistikeret og behagelig soveoplevelse. Giv dig selv den gave af en god nattesøvn med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top