vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof mørkebrun

5.581 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores luxuriøse kontinentalseng i stilfuldt mørkebrunt stof. Forkæl dig selv med en god nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335733029 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 200×200 cm er skabt til at transformere dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Med sit elegant designede stof i en varm mørkebrun farve, tilføjer denne seng en sofistikeret touch til enhver indretning.

Stoffet, der bruges til denne seng, er ikke kun smukt at se på, men det er også åndbart og yderst slidstærkt, hvilket sikrer langvarig glæde. Sengegavlen kan justeres i højden for at give optimal støtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en bog eller se dine yndlingsserier.

Madrasen er det ultimative sted for afslapning med sine individuelle pocketfjedre, som tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker en fast, men behagelig liggeflade.

Topmadrassen er beklædt med en hudvenlig betræk, der føles blød mod huden og sikrer ekstra komfort. Den er designet til at beskytte madrassen og forlænge dens levetid.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual for nem montering. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen.

Skab din egen personlige oase af ro og velvære med vidaXL kontinentalsengen med madras i smukt mørkebrunt stof. Med dens elegante design, holdbarhed og komfort vil denne seng bidrage til at forvandle dit soveværelse til et sted, hvor drømme bliver til virkelighed. Gå ikke glip af muligheden for at opleve den ultimative søvnoplevelse med denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top