vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkebrun

5.220 kr.

Opgrader din søvn med vores luksuriøse kontinentalseng. Den smukke mørkebrune farve og den komfortable madras garanterer en god nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335729665 Kategori:

Denne eksklusive vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 180×200 cm er ikke bare en seng – det er et møbelstykke, der vil revolutionere din søvnoplevelse på den mest luksuriøse måde. Forestil dig at synke ned i en dyb og afslappende søvnoplevelse hver nat, hvor komfort og stil forenes på smukkeste vis.

Sengens slidstærke stof i en elegant mørkebrun farve giver et sofistikeret og tidløst udtryk til dit soveværelse. Stoffet er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer langvarig glæde af din seng. Den justerbare sengegavl bringer både funktionalitet og æstetik til sengen – den kan tilpasses i højden for maksimal komfort og støtte, uanset om du vil læse en bog eller se tv i sengen.

Madrasens pocketfjedre er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne, der sikrer en behagelig og støttende liggeposition hele natten. Den mellemhårde støtte tilbyder en perfekt balance mellem stabilitet og komfort, ideel til dem, der sover på maven. Topmadrassen med det hudvenlige stofbetræk tilføjer en ekstra lag af lækker komfort til din søvnoplevelse.

Produktet leveres med en brugervenlig manual, så du kan nemt og hurtigt samle din nye drømmeseng derhjemme. Husk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen først er åbnet. Investér i din søvnkvalitet med denne vidaXL kontinentalseng, og oplev den ultimative søvnoplevelse hver nat. En seng, der ikke kun giver dig en god søvn, men også tilføjer en touch af elegance til dit soveværelse. Din nætter vil aldrig være de samme igen.

Scroll to Top