vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof gråbrun

3.533 kr.

Få luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen. Den stilfulde gråbrune farve og den bløde madras sikrer dig en god nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335731844 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 100×200 cm skiller sig ud som en usædvanlig kombination af stil, komfort og funktionalitet. Med et sofistikeret design og fokus på detaljer tilbyder denne seng en luksuriøs oplevelse af søvn og afslapning.

Sengens slidstærke stof i en smuk gråbrun farve tilføjer elegance til ethvert soveværelse og sikrer, at den passer perfekt til enhver indretningsstil. Den justerbare sengegavl giver ikke kun en behagelig støtte til din ryg under læsning eller tv-kigning, men giver også sengen et moderne og stilfuldt udtryk.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, kendt for deres enestående kvalitet og evne til at tilpasse sig din kropsform og bevægelser. Den mellemhårde støtte sikrer en optimal liggeposition og giver en god nats søvn uden at gå på kompromis med komforten. Topmadrassen tilføjer en ekstra lag af blødhed og beskyttelse og er fremstillet af hudvenlige materialer for din komfort og velvære.

Denne kontinentalseng er ikke kun et godt valg for din nattesøvn, men også for din generelle trivsel og velvære. Med fokus på kvalitet, funktionalitet og design er denne seng det perfekte valg for dig, der ønsker det bedste inden for soveværelsesmøbler. Oplev den ultimative luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen med madras – din nøgle til en fredelig og afslappende søvnoplevelse hver nat.

Scroll to Top