vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkegrå

5.282 kr.

Få luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen. Stilfuldt design, 180×200 cm madras og ekstra støtte – perfekt til en god nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335702570 Kategori:

vidaXL kontinentalsengen med madras i stof mørkegrå på 180×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker den perfekte blanding af stil, komfort og funktionalitet til dit soveværelse. Denne luksuriøse seng er designet med fokus på at sikre dig en god nattesøvn og en afslappende oplevelse hver gang, du lægger dig til at hvile.

Det slidstærke stof i mørkegråt giver sengen et elegant og rent udseende, samtidig med at det er åndbart og modstandsdygtigt over for daglig slitage. Med justerbar sengegavl kan du tilpasse din komfort efter behov og nyde optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer enestående holdbarhed og tilpasningsevne til din kropsform. Den mellemhårde støtte sikrer stabilitet og komfort hele natten, hvilket gør denne seng ideel for dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, med sit bløde og hudvenlige stofbetræk, føjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din soveoplevelse. Den er designet til at være slidstærk og behagelig og giver dig den perfekte overflade at hvile på.

Denne kontinentalseng leveres med alt, hvad du har brug for til nem montering, og den er det ideelle valg for dig, der ønsker en seng, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet på den mest perfekte måde. Så forvandl dit soveværelse med vidaXL kontinentalsengen med madras i stof mørkegrå og oplev en helt ny standard for søvnkomfort og stil.

Scroll to Top