vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof blå

5.113 kr.

Få en fantastisk nattesøvn med vores komfortable kontinentalseng. Den stilfulde blå farve og den bløde madras sikrer dig den ultimative søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335702575 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL er den ultimative løsning for dig, der længes efter en god nats søvn og optimal komfort. Med sit stilfulde design og praktiske funktioner er denne seng det perfekte valg til dit soveværelse.

Sengen er udført i slidstærkt stof, der ikke kun tilføjer et elegant touch til rummet, men også er åndbart og holdbart. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddeposition efter behov, hvilket giver en behagelig støtte til din ryg, når du læser eller ser tv.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre er denne kontinentalseng designet til at tilbyde en tilpasset støtte og optimal komfort. Fjedrene absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten. Den mellemhårde fasthed sikrer stabilitet og komfort og er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, med sit hudvenlige stofbetræk og fyld af blødt skum, tilføjer en ekstra lag af luksus til din soveoplevelse. Den er designet til at beskytte din madras og sikre en behagelig overflade at sove på.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual for nem og hurtig samling.

Investér i din søvn og velvære med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL. Skab et rum, hvor du kan slappe af og genoplade dine batterier hver nat. Din søvn er vigtig, og med denne seng kan du sikre dig en behagelig og støttende søvnoplevelse hver eneste nat.

Scroll to Top