vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof cremefarvet

5.289 kr.

Få en luksuriøs søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng i cremefarvet stof. Oplev ultimativ komfort og stil i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335700497 Kategori:

Den smukke vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 160×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en perfekt balanceret søvnoplevelse. Med sit elegante og stilfulde design vil denne seng ikke kun transformere dit soveværelse, men også forbedre din søvnkvalitet på utrolig vis.

Denne kontinentalseng er konstrueret med et slidstærkt stofbeklædt hovedgærde, der ikke kun giver en sofistikeret æstetik, men også mulighed for at tilpasse højden efter dine præferencer. Derudover er sengen udstyret med en madras bestående af individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres exceptionelle holdbarhed og tilpasningsevne.

Med en mellemhård fasthed er madrassen designet til at give optimal støtte og stabilitet under din søvn. Denne ideelle fasthed gør den velegnet til personer, der foretrækker at sove på maven og sikrer en behagelig nats søvn uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse til madrassen, samtidig med at den er let at vedligeholde og holde ren. Med en pakke, der indeholder alt hvad du har brug for, herunder sengeramme, sengegavl, madras og topmadras, er denne kontinentalseng den komplette løsning til at opgradere dit soveværelse.

Bemærk, at for din egen hygiejne og sikkerhed, kan madrassen ikke returneres efter åbning. En brugervenlig monteringsvejledning medfølger for nem og problemfri samling. Så lad ikke din søvn overlades til tilfældigheder – invester i din velvære og nyd en ultimativ søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen med madras i dag. Transformér dit soveværelse til et tilflugtssted for ro og afslapning, hvor drømmene bliver til virkelighed.

Scroll to Top