vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof sort

5.552 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i sort stof 180×200 cm. Perfekt til en god nats søvn og en elegant indretning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335700525 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng med madras i målene 180×200 cm vil forvandle dit soveværelse til et luksuriøst oase af komfort og stil. Denne sofistikerede seng er designet med fokus på både æstetik og funktionalitet, så du kan nyde en perfekt nattesøvn hver eneste nat.

Sengens stof i en smuk sort farve tilføjer et touch af elegance til rummet, samtidig med at det er åndbart og slidstærkt. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du får den optimale støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller slappe af.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som sikrer holdbarhed og tilpasningsevne. Den mellemhårde støtte giver dig den rette fasthed og stabilitet, så du kan sove roligt hele natten. Topmadrassen er beklædt med et hudvenligt stof, der føles blødt og behageligt mod din hud.

Med en sengelængde på 203 cm, bredde på 183 cm og en højde på 118/128 cm vil denne kontinentalseng passe perfekt ind i ethvert soveværelse. Den medfølgende brugermanual gør monteringen let og enkel, så du hurtigt kan nyde den ultimative soveoplevelse.

Forkæl dig selv med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL, hvor kvalitet, komfort og stil forenes på smukkeste vis. Gør din søvn til en prioritet og invester i dit velvære med denne eksklusive seng, der vil løfte dit soveværelse til nye højder af elegance og komfort.

Scroll to Top