vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof gråbrun

5.552 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng i elegant gråbrun stof. Oplev ultimativ komfort og stil i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335700527 Kategori:

Drøm sødt og vågn op frisk og veludhvilet hver eneste dag med den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i en smuk gråbrun farve. Denne seng er ikke bare et sted at sove, det er en oplevelse af ren komfort og stil.

Stoffet på sengen er ikke bare elegant at se på, det er også åndbart og slidstærkt, så du kan nyde sengens skønhed i lang tid fremover. Sengegavlen er ikke kun dekorativ, den kan også justeres i højden for at give dig den optimale rygstøtte, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie.

Madrasen i denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som sikrer en behagelig og støttende søvn. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket betyder, at du og din partner kan sove uforstyrret hele natten. Madrassen har en mellemhård støtte, som er ideel for dem, der foretrækker stabilitet og komfort.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket sikrer, at du ligger komfortabelt hele natten. Denne madrasbeskytter har et slidstærkt stofbetræk, der forlænger levetiden på din madras.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, så du kan samle den nemt og hurtigt. Sengen er lavet af holdbart lærketræ og krydsfiner, og måler 203 x 183 x 118/128 cm (L x B x H). Madrassen måler 180 x 200 x 20 cm (B x L x H), mens topmadrassen måler 180 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Giv dig selv den ultimative soveoplevelse med vidaXL kontinentalsengen med madras i smuk gråbrun farve. Lad dig forkæle hver nat og vågn op helt udhvilet og klar til en ny dag fyldt med energi og velvære.

Scroll to Top