vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof cremefarvet

5.371 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i cremefarvet stof. Få en ultimativ komfort og æstetik til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335700528 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 180×200 cm er det ultimative valg, når komfort og stil går op i en højere enhed. Lad dig forføre af denne elegante cremefarvede seng, der tilbyder den perfekte blanding af funktion og æstetik.

Med sit slidstærke stof i 100 % polyester skaber sengen et rent og sofistikeret look, der passer perfekt ind i enhver moderne indretning. Stoffet er ikke blot smukt at se på, det er også åndbart og yderst holdbart, hvilket sikrer, at din seng forbliver smuk i mange år fremover.

Den justerbare sengegavl tilbyder den perfekte støtte, når du ønsker at læne dig tilbage og slappe af, mens madrassen med pocketfjedre sikrer en behagelig og støttende liggeflade hele natten. Med individuelt indpakkede fjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer stød og bevægelser, er komforten i topklasse.

Madrasens mellemhårde støtte er ideel til dem, der foretrækker en stabil liggeposition, mens topmadrassen med hudvenligt stofbetræk tilføjer det sidste touch af luksus til din soveoplevelse. Med en nem samlevejledning medfølger produktet, så er du sikret en problemfri montering.

Med sengens dimensioner på 203 x 183 x 118/128 cm til sengerammen, 180 x 200 x 20 cm til madrassen og 180 x 200 x 5 cm til topmadrassen får du en rummelig og komfortabel soveplads, der sikrer dig en god nats søvn hver gang.

Investér i din søvnkomfort og indretningen af dit soveværelse med vidaXL kontinentalsengen, der forener funktionelt design med uovertruffen komfort og kvalitet. Oplev den ultimative luksus og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen i denne drømmeseng.

Scroll to Top