vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof gråbrun

4.094 kr.

Få en god nats søvn med vores komfortable kontinentalseng. Luksuøs madras og stilrent design i stof gråbrun. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335701325 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 80×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en dyb og afslappende nattesøvn. Med sit stilfulde design og luksuriøse komfort vil denne seng forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære.

Sengen er designet med et slidstærkt stof i en elegant gråbrun farve, der både er åndbart og holdbart. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at give optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller slappe af.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og tilpasningsevne. Den mellemhårde støtte giver dig den perfekte kombination af stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til alle sovestillinger. Topmadrassen er hudvenlig og blød, så du kan nyde en behagelig overflade at hvile på.

Med sengens mål på 203 x 83 x 118/128 cm og madrassen i 80 x 200 x 20 cm får du rigeligt med plads til en god nats søvn. Den medfølgende brugermanual gør monteringen let og problemfri, så du hurtigt kan nyde alle fordelene ved denne kvalitetsseng.

Gør din søvn til en prioritet og invester i denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Med dens holdbare design og komfortable madras er den det perfekte valg for dig, der værdsætter kvalitet og velvære i din søvn. Tag det første skridt mod en bedre søvnoplevelse og tilføj denne sublime kontinentalseng til dit hjem i dag.

Scroll to Top