vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof cremefarvet

3.300 kr.

Drøm dig væk til en god nats søvn på denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. En perfekt kombination af komfort og stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335701357 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof cremefarvet er mere end blot en seng – det er en invitation til en dyb og afslappende søvnoplevelse, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og komfort. Denne elegante kontinentalseng er designet med fokus på både stil og funktion, og den vil være et smukt og praktisk tilskud til enhver moderne indretning.

Sengen er fremstillet af slidstærkt stof i en elegant cremefarve, der giver et tidløst og luksuriøst udtryk. Det åndbare stof sikrer, at du altid sover behageligt og komfortabelt. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at give optimal rygstøtte, når du ønsker at læse eller slappe af i sengen.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du se frem til en nattesøvn af høj kvalitet. Disse pocketfjedre tilpasser sig din krops form og vægt, hvilket sikrer en ergonomisk korrekt og støttende liggeposition. Madrassen har en medium fasthed, der er ideel til dem, der foretrækker en mellemhård madras eller sover på maven.

Den medfølgende topmadras giver ekstra komfort og beskyttelse mod snavs og støv. Den hudvenlige betræk gør soveoplevelsen endnu mere behagelig og luksuriøs.

Nyd den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet med vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof cremefarvet. Investér i din søvnkvalitet og opgrader dit soveværelse med denne smukke og funktionelle seng, der vil give dig en god nats søvn hver eneste nat.

Scroll to Top