vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof mørkegrå

3.041 kr.

Få den bedste søvn med vores luksuriøse kontinentalseng i mørkegrå stof. Komfortabel og stilfuld søvnoplevelse. Bestil nu. 🌙

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335701384 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm i stof mørkegrå er ikke bare en seng – det er en investering i din søvnkvalitet og velvære. Med sit enkle og stilfulde design vil denne kontinentalseng tilføje et strejf af luksus til dit soveværelse, samtidig med at den giver dig den ultimative komfort og støtte, du har brug for til en god nats søvn.

Stoffet, der er brugt til denne seng, er ikke blot smukt at se på, men det er også åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer, at din seng forbliver frisk og elegant i mange år fremover. Den justerbare sengegavl tilbyder ikke kun en stilfuld finish, men den giver også den nødvendige støtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og bevægelse, hvilket minimerer forstyrrelser under din søvn og giver dig en dybere og mere behagelig søvnoplevelse. Madrassen har en mellemhård fasthed, som giver øget stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel for dem, der foretrækker at sove på maven.

For at fuldende din søvnoplevelse leveres sengen med en blød og hudvenlig topmadras, der tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Denne topmadras er designet til at sikre, at din seng forbliver ren og hygiejnisk i lang tid.

Med en praktisk levering, der indeholder alt, hvad du behøver for nem montering, er denne kontinentalseng den perfekte løsning til dig, der ønsker at investere i kvalitetssøvn og stilfuldt design. Så gør dig selv den tjeneste at opgradere din søvnoplevelse med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Din krop og sind vil takke dig for det hver eneste nat.

Scroll to Top