vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof lysegrå

4.495 kr.

Få ultimativ komfort og stil med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Den har en moderne stofdesign og en 5-zonet madras for optimal støtte. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335701453 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn i en seng, der kombinerer stil, komfort og holdbarhed? Så er vidaXL kontinentalsengen med madras i størrelsen 140×190 cm i lysegrå stof det ideelle valg for dig. Denne kontinentalseng er designet til at give dig den ultimative afslapning og en dyb søvnoplevelse hver nat.

Det smukke og slidstærke stof, der er brugt til denne seng, tilføjer et tidløst og rent look til dit soveværelse. Stoffet er ikke kun åndbart, men også utroligt holdbart, hvilket sikrer langvarig glæde af din seng. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse højden efter behov og tilbyder en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre vil du opleve en enestående støtte og tilpasningsevne. Disse pocketfjedre er kendt for deres høje kvalitet og evne til at absorbere støj og stød, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret søvn hele natten. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, samtidig med at den sikrer stabilitet og komfort.

Den medfølgende topmadras er hudvenlig og sikrer en ekstra lag af komfort og blødhed. Den er fremstillet af slidstærkt materiale og vil give dig en ekstra lag af luksus for en endnu bedre søvnoplevelse. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Livet er for kort til dårlige søvnoplevelser. Investér i din nattesøvn med vidaXL kontinentalsengen med madras i lysegrå stof og oplev en ny dimension af komfort og velvære i dit soveværelse. Tag det første skridt mod bedre søvn i dag.

Scroll to Top