vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof sort

4.678 kr.

Få en himmelsk søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. 140×200 cm, sort stof og en behageligt madras med ekstra komfort – din nye favorit i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335701486 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL vil revolutionere din søvnkvalitet og give dig den ultimative afslapning hver nat. Med en størrelse på 140×200 cm er denne seng perfekt til enkeltpersoner eller par, der ønsker maksimal komfort og stil i soveværelset.

Den sorte stofbetræk på sengen udstråler elegance og enkelthed, samtidig med at det er åndbart og slidstærkt, så du kan nyde sengen i lang tid fremover. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddestilling, når du læser en bog eller ser tv i sengen, samtidig med at den tilbyder optimal støtte til din ryg.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten. Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og den garanterer stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med din søvnkvalitet.

Topmadrassen på sengen er betrukket med et hudvenligt stof, der føles blødt mod din hud og sikrer en ekstra lag af komfort, så du kan vågne op frisk og energisk hver morgen. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet.

Sammensætningen af lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ giver sengen en solid og holdbar konstruktion, mens den elegante sorte farve passer perfekt ind i enhver moderne indretning. Med denne kontinentalseng fra vidaXL får du ikke kun en seng, men et helt sleep system, der er designet til at give dig den bedste søvnoplevelse hver eneste nat.

Gør dig selv den tjeneste at investere i din søvnkomfort med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Lad dig fordybe i komforten og elegance af denne seng og oplev den foryngende effekt af en god nats søvn. Din krop og sind vil takke dig for det hver morgen, når du vågner op frisk og veludhvilet efter en nat på denne exceptionelle kontinentalseng.

Scroll to Top