vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof gråbrun

4.830 kr.

Få en luksuriøs søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Eksklusivt design, komfort og kvalitet til en overkommelig pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335701488 Kategori:

Nyd en god nattesøvn i luksus med vores elegante vidaXL kontinentalseng i gråbrunt stof. Denne seng er designet til at tilbyde den ultimative afslapning og optimal komfort, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen. Med sit enkle og stilfulde look passer denne kontinentalseng perfekt ind i enhver moderne indretning.

Sengen er udstyret med en justerbar sengegavl, der giver fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen og læser en bog eller ser tv. Den medfølgende madras har individuelle pocketfjedre, som sikrer en behagelig søvnoplevelse ved at absorbere støj og stød, så du kan sove uforstyrret hele natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver optimal stabilitet og komfort, perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er betrukket med et blødt og hudvenligt stof, der sikrer en ekstra behagelig liggeflade. Alt i alt tilbyder denne kontinentalseng en helhedsoplevelse af luksus og komfort, der vil forvandle din søvnkvalitet.

Sengen leveres i en pakke, der indeholder alt, hvad du har brug for til nem montering: en sengeramme, en sengegavl, en madras og en topmadras. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Med denne vidaXL kontinentalseng er du garanteret en god nattesøvn i stil og komfort. Giv dig selv den luksus, du fortjener, og oplev forskellen med denne fantastiske seng i dit hjem.

Scroll to Top