vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof cremefarvet

4.344 kr.

Oplev himmelsk komfort og stil med vores kontinentalseng i cremefarvet stof. Perfekt til en god nats søvn og elegant indretning hjemme.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335701489 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×200 cm er det ultimative valg for dig, der værdsætter komfort, stil og kvalitet i din søvnoplevelse. Med sit elegante design og praktiske funktioner er denne kontinentalseng det perfekte centrum for dit soveværelse.

Sengens slidstærke stof i en smuk cremefarvet nuance tilføjer et touch af elegance til ethvert rum. Stoffet er ikke kun smukt at se på, men det er også åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer en lang levetid for din seng.

Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse sengen til dine behov og tilbyder optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Denne funktion gør sengen alsidig og praktisk til forskellige behov og aktiviteter i sengen.

Madrasen med pocketfjedre er det ultimative valg for en god nats søvn. De individuelle pocketfjedre tilpasser sig til din krop og absorberer støj og stød, hvilket sikrer minimal forstyrrelse, når du drejer dig om natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver optimal stabilitet og komfort, ideel til dem, der sover på maven.

Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer en ekstra lag af blødhed og komfort, der fuldender din søvnoplevelse. De materialer, der anvendes i madrassen og topmadrassen, er af høj kvalitet og designet til at tilfredsstille dine sovebehov.

Den vidaXL kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual for nem montering, så du hurtigt kan nyde fordelene ved din nye seng. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Med sengeramme, sengegavl, madras og topmadras inkluderet i pakken, får du alt, hvad du behøver for en fantastisk søvnoplevelse i én samlet løsning. Invester i din søvnkomfort og stil med vidaXL kontinentalsengen, der er skabt til at opfylde dine drømme om en god nats søvn. Gør din seng til det ultimative tilflugtssted med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top