vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof sort

5.088 kr.

Få luksuriøs komfort og stil med vores 160×200 cm kontinentalseng fra vidaXL. Ideel til en god nattesøvn og en elegant indretning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335701517 Kategori:

Den eksklusive vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 160×200 cm i elegant sort stof vil transformere din søvnoplevelse til ren luksus. Med fokus på komfort og design sikrer denne kontinentalseng, at du får den optimale hvile, du fortjener.

Det slidstærke stof i en smuk sort farve giver sengen et stilfuldt og tidløst udtryk, der passer perfekt ind i enhver soveværelsesindretning. Stoffet er ikke blot æstetisk tiltalende, det er også åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer lang holdbarhed og en behagelig overflade at sove på.

Sengen er designet med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter behov. Denne feature giver dig mulighed for at tilpasse din komfort, mens du nyder god oprejst position til at læse en bog eller se tv i sengen. Med en fantastisk rygstøtte vil sengegavlen blive din bedste ven i sofaen.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres overlegne kvalitet og tilpasningsevne. Disse individuelle fjedre absorberer støj og stød, hvilket reducerer bevægelsesoverførslen og sikrer en uforstyrret søvn. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker stabilitet og komfort i én. Den er særligt egnet til dem, der sover på maven.

For at fuldende din søvnoplevelse leveres denne kontinentalseng med en hudvenlig topmadras. Med et blødt og behageligt stofbetræk og et fyld af skum vil topmadrassen tilføje ekstra lag af komfort og velvære til din nattesøvn.

Tag dine søvnevner med storm og invester i denne elegante og komfortable kontinentalseng fra vidaXL. Du fortjener at vågne op frisk og veludhvilet hver morgen, og denne seng vil sikre, at du får netop det. Lad dig fordybe i ren komfort og stil med denne vidunderlige kontinentalseng – din nøgle til ultimativ afslapning og velvære.

Scroll to Top