vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkegrå

4.979 kr.

Få den bedste nattesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng i mørkegrå stof. Det ultimative valg for kvalitetsbevidste kunder.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335701547 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkegrå, Pris: 5526.00. Drømmer du om den ultimative søvnoplevelse? Da er denne kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg for dig. Med sit elegante design og fokus på komfort vil denne seng helt sikkert forvandle dit soveværelse til en oase af ro og afslapning.

Denne kontinentalseng er konstrueret med et slidstærkt stof i en smuk mørkegrå farve, der ikke kun tilføjer en touch af elegance til rummet, men også sikrer langvarig holdbarhed. Med en justerbar sengegavl kan du tilpasse din siddeposition efter behov og nyde optimal støtte, når du slapper af i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og giver en behagelig støtte hele natten. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en rolig søvn uden forstyrrelser. Med en mellemhård fasthed er madrassen ideel til dem, der sover på maven og søger den perfekte balance mellem stabilitet og komfort.

Topmadrassen er designet med et hudvenligt stofbetræk, der er blødt og behageligt at ligge på. Den ekstra beskyttelse forlænger madrassens levetid og sikrer en hygiejnisk soveoplevelse.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Med dimensioner på 203 x 183 x 118/128 cm for sengen, 180 x 200 x 20 cm for madrassen og 180 x 200 x 5 cm for topmadrassen, er denne seng det ideelle valg for par eller enkeltpersoner, der ønsker maksimal komfort og stil i deres soveværelse.

Forkæl dig selv med den bedste søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen med madras i mørkegrå stof. Gør dig klar til at vågne op veludhvilet og forfrisket hver dag.

Scroll to Top