vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof mørkegrå

4.444 kr.

Få drømmekomfort med vidaXL kontinentalseng. Premium kvalitet og luksuriøs design til en overkommelig pris. Bestil nu og nyd en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335699408 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof mørkegrå
Pris: 4354.00

Drømmer du om en god nats søvn og ultimativ komfort? Med vores vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 140×190 cm får du en seng, der ikke kun er smuk at se på, men også leverer en himmelsk søvnoplevelse hver eneste nat.

Denne kontinentalseng er designet med et slidstærkt stof, der ikke kun er elegant og stilfuldt, men også åndbart og ekstremt holdbart. Sengens sengegavl kan justeres i højden for at give dig den optimale støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se fjernsyn.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evne til at tilpasse sig din krop perfekt. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket sikrer minimal forstyrrelse, når du bevæger dig om natten. Madrassens mellemhårde støtte giver dig den perfekte stabilitet og komfort, især hvis du foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen på denne kontinentalseng er beklædt med et hudvenligt stof, der er blødt og behageligt at ligge på. Den ekstra beskyttelse og komfort, denne topmadras tilføjer, er uovertruffen.

Det er vigtigt at bemærke, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Med every vidaXL kontinentalseng følger en brugervenlig manual, der gør monteringen til en leg.

Gør dine drømme om en dyb og tilfredsstillende søvn til virkelighed med vidaXL kontinentalsengen med madras. Din krop og sind vil takke dig for det. Mit navn er [Dit Navn], og jeg er her for at hjælpe dig med at vælge det perfekte sovemøbel, der bringer dig komfort og ro hver eneste nat.

Scroll to Top