vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof mørkegrå

4.456 kr.

Forkæl din søvn med vores luksuriøse kontinentalseng – komfortabelt polstret madras, stilfuldt design og holdbart stofvalg. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335699439 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med en behagelig madras i størrelsen 140×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nats søvn i luksuriøse omgivelser. Sengen kombinerer stil, komfort og funktionalitet på enestående vis. Den elegante mørkegrå stofbetræk giver et sofistikeret og moderne udtryk, der passer perfekt til enhver indretning.

Selve sengerammen er lavet af holdbart stof, massivt lærketræ og krydsfiner, der sikrer langvarig stabilitet og komfort. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse sengen efter dine individuelle behov og giver desuden god støtte, når du sidder op i sengen.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der tilpasser sig din kropskontur og sikrer en behagelig og støttende liggeposition hele natten. Den mellemhårde støtte er ideel til dem, der foretrækker en fastere madras uden at gå på kompromis med komforten. Med den medfølgende topmadras får du ekstra polstring og beskyttelse mod slid, samtidig med at den er hudvenlig og blød at ligge på.

Denne kontinentalseng er ikke kun en investering i din søvnkvalitet, men også i din generelle velvære og livskvalitet. Med vidaXL kontinentalsengen er du garanteret en god nats søvn og en følelse af velvære, der vil vare hele dagen. Gå ikke glip af muligheden for at forvandle dit soveværelse til en oase af luksus og komfort med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top