vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof gråbrun

5.371 kr.

Opgrader din søvn med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL i stilfuldt gråbrun stof, 180×200 cm. Oplev ultimativ komfort og stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335701550 Kategori:

Dykk ned i en verden af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 180×200 cm i en smuk gråbrun farve. Denne seng er designet til at give dig den ultimative søvnoplevelse hver eneste nat. Med sit slidstærke stof, der både er åndbart og holdbart, vil du føle dig omsluttet af ren luksus.

Sengegavlen på denne kontinentalseng er ikke kun stilfuld, men også praktisk med mulighed for at justere højden, så du kan få den bedste rygstøtte, når du sidder op i sengen. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krops bevægelser og giver dig en støttende og behagelig søvn.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker en stabil og fast overflade at sove på. Den medfølgende topmadras er beklædt med et hudvenligt stofbetræk, der føles blødt mod din hud og giver ekstra komfortlag til din nattesøvn.

Vores kontinentalseng er ikke bare en seng – det er en investering i din søvnkvalitet og generelle velvære. Med en solid konstruktion og et elegant design vil denne seng være et smukt og funktionelt møbel i dit soveværelse i mange år fremover.

Giv dig selv den gave, du fortjener, og invester i en vidaXL kontinentalseng med madras i dag. Oplev den højeste grad af komfort og luksus hver gang du lægger dig til at sove, og vær sikker på, at du vågner veludhvilet og klar til en ny dag.

Scroll to Top