vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof cremefarvet

5.198 kr.

Få luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen i cremefarvet stof. Skab det perfekte soveværelse med denne elegante seng i størrelsen 180×200 cm. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335701551 Kategori:

Den pragtfulde vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 180×200 cm er det ultimative valg til at forvandle dit soveværelse til et luksuriøst og komfortabelt oase. Med sin elegante cremefarvede stofbeklædning vil denne kontinentalseng tilføre en sofistikeret touch til enhver indretning.

Sengens slidstærke stof er ikke blot smukt at se på, men det er også åndbart og holdbart, så du kan nyde din komfort i mange år fremover. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at tilbyde optimal støtte, når du sidder op og slapper af i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en behagelig og støttende søvnoplevelse. Disse pocketfjedre er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne, hvilket betyder, at du vil vågne op frisk og veludhvilet hver morgen. Madrassen har en mellemhård støtte, der passer perfekt til dem, der foretrækker en fastere følelse og stabilitet.

Topmadrassen, der følger med, er beklædt med et hudvenligt stofbetræk og fyldt med blødt skum for ekstra komfort. Denne topmadras giver den sidste touch af luksus til din soveoplevelse og vil sikre dig en uforstyrret nattesøvn.

Med denne vidaXL kontinentalseng får du ikke kun en seng, men en komplet soveløsning, der tager hensyn til både komfort og stil. Gør dit soveværelse til en oase af ro og velvære med denne luksuriøse kontinentalseng. Eksklusivt design, uovertruffen komfort og en overkommelig pris gør denne seng til det ideelle valg for enhver, der værdsætter kvalitetssøvn og godt håndværk.

Scroll to Top