vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof blå

4.983 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores elegante vidaXL kontinentalseng i blød blåt stof – perfekt til en god nats søvn. Bestil nu og forvandl dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335697165 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm i blå stof er designet med fokus på både stil og komfort. Forestil dig at synke ned i den bløde madras efter en lang dag og lade dig omfavne af den behagelige støtte, den tilbyder. Med sit slidstærke stof i en beroligende blå farve tilføjer denne kontinentalseng et strejf af luksus til dit soveværelse.

Sengegavlen er ikke bare til pynt – den kan justeres i højden, så du kan sidde komfortabelt og læse en bog eller se din yndlingsserie uden at få ondt i ryggen. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer støj, så du kan nyde en uforstyrret nattesøvn. Den mellemhårde støtte sikrer stabilitet og komfort, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen med hudvenligt betræk tilføjer ekstra blødhed og beskytter madrassen mod slid. Alt i alt leverer denne kontinentalseng en helhedsoplevelse af luksus og velvære. Og husk, for din bekvemmelighed leveres den med en omfattende brugervejledning, så monteringen er enkel og problemfri.

Uanset om du er på udkig efter en seng til dig selv eller til gæsteværelset, vil denne kontinentalseng med madras i blå stof være en stilfuld og komfortabel tilføjelse til dit hjem. Med sin holdbare konstruktion og elegante udseende er den det perfekte valg for dem, der sætter pris på både kvalitet og æstetik i deres møbler. Giv dig selv den gave at vågne op frisk og veludhvilet hver morgen med denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top