vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof sort

5.253 kr.

Få en god nats søvn med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Ideel til en behagelig og støttende søvnoplevelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335697192 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 180×200 cm er det ultimative valg for dig, der søger en kombination af stil, komfort og holdbarhed. Den elegante sorte stofbeklædning giver sengen et sofistikeret og moderne udseende, der vil passe perfekt ind i enhver soveværelsesindretning.

Med en praktisk justerbar sengegavl kan du skabe den perfekte støtte, når du ønsker at slappe af i sengen med en god bog eller se dine yndlingsfilm. Denne seng er designet med din komfort i tankerne, og den mellemhårde madras med pocketfjedre tilbyder den rette mængde fasthed og stabilitet til en god nats søvn.

Med en hudvenlig topmadras kan du nyde ekstra komfort og beskytte din madras mod snavs og slid. Topmadrassen er nem at rengøre og giver en ekstra lag af blødhed og støtte til din soveoplevelse.

Denne kontinentalseng er fremstillet af holdbare materialer, herunder stof, massivt lærketræ og krydsfinér, hvilket sikrer langvarig brug og ydeevne. Med en bredde på 180 cm og længde på 200 cm tilbyder sengen rigelig plads til en god nats søvn.

Uanset om du foretrækker at sove på maven, ryggen eller siden, vil denne kontinentalseng med madras give dig den perfekte balance mellem komfort, stil og funktionalitet. Sørg for at investere i din søvnkvalitet med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top